ONZE PARTNERS

Onze samenwerkingspartners

SPC Rijnmond

SPC Rijnmond

SPC Rijnmond biedt onze jongeren sporttrainingen op maat. Al hun trainers hebben de benodigde ervaring om met specifieke wensen en behoeften van onze jongeren om te gaan en ze zijn in staat om passende trainingen te verzorgen.
Maaszicht

Maaszicht

Maaszicht biedt zorg en begeleiding aan jongeren van 17 tot 23 jaar. Je kunt bij Maaszicht terecht wanneer je geen (veilig) onderdak hebt en/of andere problemen. Je krijgt een eigen kamer en iedere dag wordt er vers gekookt. Zij geven jongeren met complexe problemen, die geen thuis hebben de gelegenheid zich persoonlijk en maatschappelijk te ontwikkelen. Zij doen dat met actieve, respectvolle begeleiding, door een veilige thuisbasis te creëren en door dagelijkse structuur te bieden.
Sparta Community Champions

Sparta Community Champions

Community Champions is een project in samenwerking met zeven andere voetbalclubs, EFDN en de Eredivisie. Community Champions gebruikt de aantrekkingskracht van het profvoetbal in Nederland, acht betaald voetbalclubs uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, en de sociale kracht van voetbal om jongeren te bereiken en te betrekken in een uniek op voetbal gebaseerd MDT-traject.
Shirma Rouse

Shirma Rouse

Shirma Rouse heeft een heel eigen methode om de jongeren rekenen en wiskunde te leren. Als zangeres, docent en kok gaat zij ook aan de slag met de creativiteit en talentontwikkeling van de jongeren.
GeeGee Gaming

GeeGee Gaming

GeeGee Gaming zet gaming en gamification in om jongeren te begeleiden, te coachen en zich te ontwikkelen.
Grounds

Grounds

Grounds biedt onze jongeren een plek waar zij zich podiumkunsten kunnen eigen maken.
AMZO

AMZO

AMZO biedt jongeren met psychiatrische- en gedragsproblematiek of een (licht) verstandelijke handicap ondersteuning zodat ook zij kunnen participeren in de samenleving.
Gaffel en de Ruwe diamant

Gaffel en de Ruwe diamant

Gaffel en de Ruwe diamant stellen de jongeren in de gelegenheid om al kokend van alles te leren.
Sococo

Sococo

Sococo biedt, rond het verstrekken van koffie, verschillende leerwerktrajecten.

Neem voor meer informatie

contact met ons op of meld je aan.