Het Team

 

Before After
Marleen Dumfries

Marleen Dumfries

Algemeen Directeur
Als ervaren moeder, pedagoog, jeugdbeschermer en docent zet ik mij met heel veel liefde, passie en plezier al meer dan 35 jaar in voor de ontwikkeling en het welzijn van kwetsbare kinderen en jongeren in onze samenleving.
Laise Sanches

Laise Sanches

Adjunct Directeur
Met kinderen werken is één van mijn passies. En met mijn creativiteit probeer ik bij hen ook passies te wekken. Ik geloof dat ieder kind met de juiste begeleiding en een rugzak vol talent en dromen, heel ver kan komen in het leven.
Daiman Croïn

Daiman Croïn

Teamcoördinator / Jongerenwerker
Ik sta positief in het leven en kom altijd met veel energie naar werk. Ik zet mij elke dag opnieuw in om jongeren te inspireren meer te zijn dan ze dachten te kunnen zijn. Mijn missie is om jongeren bewust te maken van hun eigen talenten en ze leren deze in te zetten in hun eigen avontuur. Daarna samen hun successen vieren, groot en klein!
Leo Dijkman

Leo Dijkman

Vrijwilliger / Begeleider / Agogisch Adviseur
Door mijn werk als sociotherapeut en later als onderwijsleider in het beroepsonderwijs heb ik veel te maken gehad met de problemen en ontwikkelingsvraagstukken van kwetsbare jongeren. Daarom weet ik hoe belangrijk het is om deze jongeren die het zwaar hebben in de huidige samenleving een perspectief te bieden
Lyvendro Hiwat

Lyvendro Hiwat

Jongerenwerker
Ik vind het speciaal om kinderen te begeleiden die nog onzeker zijn of totaal nog niet weten wat ze echt waard zijn of echt kunnen. Het is belangrijk dat ook deze doelgroep onder de juiste begeleiding en op een gezonde en creatieve wijze, zich doelgericht kan ontwikkelen.
Marlin Poelman

Marlin Poelman

Educatief Medewerker / Leerkracht
Alles wat je aandacht geeft...... groeit! Bij Duce krijg je aandacht! Bij Duce kun je groeien! Dat is de reden dat ik me met hart en ziel inzet voor deze jongeren. Voor hen en voor mij een geweldige plek om te leren en te werken!
Donovan Dumfries

Donovan Dumfries

Jongerenwerker
Omdat ik zelf een van ‘die jongeren’ was, geeft het mij veel voldoening om met hen te werken. Ik weet wat deze kinderen nodig hebben. En ik ben het voorbeeld dat met goede begeleiding en heel veel geduld er hoop is voor de kinderen.
Leandro Mijnals

Leandro Mijnals

Jongerenwerker
Ik vind het leuk om kinderen te zien groeien en om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling tot een beter persoon.
Cherida Creebsburg

Cherida Creebsburg

Therapeut / Docent
Mijn missie en werkwijze is via het maken van contact en het winnen van vertrouwen, die veiligheid te creëren, zodat deze jongeren in staat en bereid zijn om hun angsten los te laten, zodat zij kunnen deelnemen aan het leven waarbij zij trouw blijven aan hun eigenheid. “Iedereen wil het gevoel hebben om erbij te horen en zo een bijdrage leveren”.
Elena Carmona

Elena Carmona

Orthopedagoog
Trots stel ik jullie voor aan onze kersverse Orthopedagoog Generalist. Elena is een oud studiegenoot van Marleen waar zij de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt. Elena zal samen met Cherida Creebsburg de behandeltrajecten binnen DUCE gaan oppakken.
Nathalie Janga

Nathalie Janga

Docent
Als docent heb je veel mogelijkheden en de vrijheid om je lessen invulling te geven. Die enthousiasme wil ik overbrengen aan mijn collega’s en de jongeren die ik les geef. Ik krijg kippenvel als ik zie hoe trots en blij de jongeren zijn wanneer zij hen doel hebben behaald. Dat ik een bijdrage kan leveren en verschil kan maken, maakt dat ik mijn beroep zo mooi vind.

Neem voor meer informatie

contact met ons op of meld je aan.